1 scumbie
1/2 zucchine
1 rosie
o lingura de morcov ras
2 fire de marar
2 cepe verzi
putin cimbru
sare
o lingura de sos de soia
putina boia de ardei dulce
2 linguri de ulei de masline
Pestele se curata de intestine si urechi foarte atent, se spala si se sterge.
Apoi se cresteaza in partea de deasupra si usor se indeparteaza o portiune din coloana. Pentru a-si pastra forma la copt, se intareste cu un betisor pentru frigarui.
Pregatim umplutura: se toaca toate legumele si verdeturile.
Se pun toate intr-un bol si se adauga putina sare, putin cimbru, boia de ardei, 2 linguri de ulei si o lingura de sos de soia.
Se amesteca si se umple pestele.
Se acopera cu o hartie de copt sau foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 de minute la 180 C.
Legumele ar trebui sa ramana un pic " al dente".
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu