Translate

joi, 29 mai 2014

Scrumbie umpluta cu legume (la cuptor)


1 scumbie
1/2 zucchine
1 rosie
o lingura de morcov ras
2 fire de marar
2 cepe verzi
putin cimbru
sare
o lingura de sos de soia
putina boia de ardei dulce
2 linguri de ulei de masline


Pestele se curata de intestine si urechi foarte atent, se spala si se sterge.


Apoi se cresteaza in partea de deasupra si usor se indeparteaza o portiune din coloana. Pentru a-si pastra forma la copt, se intareste cu un betisor pentru frigarui.


Pregatim umplutura: se toaca toate legumele si verdeturile.


Se pun toate intr-un bol si se adauga putina sare, putin cimbru, boia de ardei, 2 linguri de ulei si o lingura de sos de soia.


Se amesteca si se umple pestele.



Se acopera cu o hartie de copt sau foaie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45 de minute la 180 C.
Legumele ar trebui sa ramana un pic " al dente".


Pofta buna!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu