1 mar verde
200 g cascaval
3 oua
1/2 pahar de smantana
1/2 pahar maioneza
sare
piper alb
1 lingurita de patrunjel tocat
Pieptul de pui fiert, se taie foarte marunt sau se desface in suvite. Si se aranjeaza ca primul strat pentru salata.
Se face un amestec de smantana si maioneza, cu care se unge fiecare strat si se condimenteaza cu un pic de sare si piper alb. Se curata marul de cotor si se da prin razatoare peste stratul de pui.
Urmand stratul de cascaval ras, presaram patrunjelul tocat. Ouale fierte, se dau prin razatoare, separat albusul de galbenus.
Se aranjeaza pe rand, stratul de galbenus, apoi stratul de abus. Si deasupra se unge cu sos si se orneaza la dorinta.
Pentru un gust mai bun, se lasa la frigider cateva ore sau chiar peste noapte.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu