5 cartofi
1 morcov
1 ceapa
100 g branza de oaie
1 ou
faina
boia de ardei dulce
2 linguri de bulion de rosii
patrunjel, marar
sare
1 l de supa de legume
Dintr-un ou, se face aluatul ca pentru taietei.
Se lasa sa se odihneasca putin. Intre timp se curata si se taie cartofii, ceapa si morcovul.
Ceapa si morcovul se calesc in tigaie, apoi se adauga sosul de rosii si boiaua.
Se pun cartofii deasupra si se amesteca. Se lasa la foc mic in timp ce pregatim strudelul.
Din aluatul obtinut se intinde o foaie subtire pe care se pune branza data prin razatoare.
Se ruleaza din ambele capete si cand se intalnesc la mijloc, se separa. Apoi cele 2 strudele obtinute se taie in mod egal, formand rulouri cam de 7 cm.
Incepem aranjarea in oala, se pune un strat de cartofi,
un strat de strudel si tot asa alternandu-le.
Adaugam cam un litru de bulion de legume si punem la fiert.
Cand este gata, adaugam verdeturile tocate. Se poate servi cu smantana.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu