Translate

vineri, 30 mai 2014

Gogosi cu banane si cocos


3 banane
jumatate de lamaie
1 lingura de zahar
praf de copt, jumatate de plic
4 linguri de faina
sare
1 lingura nuca de cocos


Bananele chiar daca sunt coapte sau nu prea, inainte de a se curata se freaca intre palme putin ca sa se inmoaie.


Apoi se faramiteaza cu o paleta sau furculita, se dauga sucul de la jumatate de lamaie si coaja rasa a acesteia, zaharul, praful de copt cernut impreuna cu faina si praful de sare.


Se amesteca foarte bine, se acopera bolul si se da la frigider pentru 20 de minute.
Cand este scos de la rece, are o consistenta mai densa.


In uleiul incins, cu lingurita mica, se pun cantitati de compozitie.


Se rumenesc foarte repede, de aceea necesita atentie. 


Se scot pe hartie, cand sunt reci se presara cu zahar pudra.


Sa aveti pofta!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu