Translate

sâmbătă, 31 mai 2014

Salata cu ton si avocado


Pentru 2 persoane
2 oua fierte
3 rosii
2 castraveti
1 avocado
1 sfert de ceapa rosie
2 linguri de masline negre
1 conserva de ton
sare
ulei de masline


Legumele se spala si se taie cam de aceeasi dimensiune.
Avocado, dupa ce este taiat si el se da cu suc de la jumatate de lamaie ca sa nu oxideze.
Legumele se amesteca intre ele, iar cand este servita pe farfurie, se adauga ouale taiate sferturi, tono (eu am dat peste unul, nu cel mai bun), maslinele. Fiecare isi drge salata cum vrea, daca o amesteci cu toate ingredientele mai inainte, salata nu va fi prea aspectuasa.
Eu, salata o dreg cu ulei de masline, pregatit in casa dupa o retea speciala cu rozmarin,  ardei iute si usturoi. Despre care o sa va povestesc in alta reteta.
Pofta buna sa aveti!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu