Translate

joi, 22 mai 2014

Piept de pui cu cascaval


1 piept de pui
50 g de sunca sau prosciutto crudo
faina
50 ml lapte
5 felii de branza topita
10 g unt
ulei
sare
piper alb 

Pieptul de pui se spala si se taie fasii. Se usuca cu un prosop de hartie, apoi se sareaza si se condimenteaza cu putin piper alb, se trece prin faina.


Se incinge o tigaie cu o cantitate mica de ulei si unt cat o nuca, apoi se pune puiul la rumenit pentru 3 minute pe o parte. 


Iar cand se întoarce, pe fiecare bucata de carne se pune o fasie foarte subtire de prosciutto crudo sau sunca  si se mai lasa cu capac inca 3 minute.


 Dupa care, se adauga  branza topita si 50 ml lapte. 


Se pune capacul si  se lasa la foc mic pana se topeste branza. Preparat in asa fel, pieptul de pui ramane suculent, iar sosul de cascaval ii da o savoare in plus! Pofta buna va doresc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu