Cred ca este cel mai simplu si mai delicios cocktail baut vreodata. Cand l-am gustat pentru prima data chiar ma gandeam ca ar fi o idee buna sa il incerc si acasa. Mai ales acum ca tot am intrat in sezonul capsunelor!
Se spala capsunele si se dau la congelator, (in mod normal la bar se folosesc proaspete si se adauga fulgi de gheata, dar eu nu aveam decat cuburi care blederul nu le poate marunti) peste 30 de minute se scot de la congelator si se pun in blender cu un adaos de putin zahar si suc de lamaie.
La alegere, se pune si alcool: Tequila sau Martini, dar este exceptional si fara! Pentru decor: se uda paharul in care va fi cocktailul si se intoarce cu gura intr-o farfurie cu zahar, respectiv se decoreaza marginea cu o capsuna proaspata.
Pentru 4 portii nealcoolic:
250 grame de capsune
1,5 linguri de zahar
jumatate de lamaie sau lime
zahar pentru decor
Pentru 5 portii cu alcool:
250 grame de capsune
1,5 linguri de zahar
jumatate de lamaie sau lime
zahar pentru decor
100 ml Tequila sau Martini
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu