Translate

miercuri, 14 mai 2014

Penne Rigate cu sos alb


Pentru 4 persoane
500 g Penne Rigate
 300 g  smantana de gatit
 300 g ciuperci proaspete
 300 g broccoli
 100 g sunca presata
 o lingura de ulei de masline
 o ceapa (medie)
 patrunjel verde
  sare, piper alb, origano, busuioc.

Se fierb pastele intr-o cantitate suficienta de apa.

Separat se caleste o ceapa cu  cubuletele de sunca, apoi se adauga ciupercile taiate julien si broccoli prefiert. Cand ciupercile sunt aproape gata, turnam smantana si condimentam cu sare, piper alb, origano si busuioc la alegere. Lasam la foc mic alte 10 minute apoi adaugam patrunjelul.
Turnam pastele fierte "al dente" peste sos si le mai lasam 2 minute la foc mic.
Sa aveti pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu