500 g covrigei
200 g carne de pui sau porc
1 lingura de mustar
1 ceapa medie
sare
piper
2 oua
2 linguri de faina
Covrigeii se pun in lapte pentru 15 minute.
Se verifica sa nu fie prea moi, de obicei sunt putin moi la exterior si inca tari la interior.
Carnea se toaca impreuna cu ceapa, apoi se adauga o lingura de mustar, sare si piper.
Covrigeii se scot din lapte.
Separat se bat 2 oua cu 2 linguri de faina si putina sare.
Covrigeii se umplu cu carnea si se trec prin oul cu faina, iar cand uleiul in tigaie este incins, se pun la prajit.
Cand sunt bine rumeniti, se scot pe un prosop de hartie ca sa scape de excesul de ulei. Apoi cand sunt gata toti, se pun intr-o cratita cu putina apa, si se fierb la aburi 20 de minute. Vor deveni moi si puhavi.
Se servesc calzi. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu