Translate

duminică, 3 august 2014

Salata de vinete cu naut


2 vinete mari
3 rosii mari
300 g naut fiert
1 ceapa mica
3 catei de usturoi
3 linguri de susan
1 lingura de patrunjel tocat
sare
2 linguri de ulei

Vanata se coace in cuptor sau pe gratar.
Se taie in jumatati si se scoate miezul. 


Ceapa si usturoiul se toaca cat de marunt posibil.
Rosiile se scufunda in apa clocotita pentru 3 minute. 


Apoi se scot si se curata de coaja.


Se taie cubulete. 


Se amesteca toate ingredientele.


Se adauga susanul prajit.


Se sareaza, se mai adauga nautul, patrunjelul si uleiul.
(pentru un parfum oriental, la dorinta se poate adauga un praf de chimen)


Se lasa sa se raceasca. Eventual, se indeparteaza surplusul de lichid care il lasa rosiile pe parcurs.
Pofta buna!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu