Translate

marți, 3 iunie 2014

Frigarui de pangasius si legume la cuptor


Pentru 2 persoane:
2 felii de pangasius
3 linguri pesmeti
1 lingura parmezan ras
1 lingura patrunjel 
1 lingura cozi de ceapa
sare
piper
usturoi praf
1 ou


Pestele se condimenteaza si se taie cubulete.
Se pun pe betisoarele de frigarui in asa fel ca sa nu ramaie loc intre bucatile de peste.


Se bate un ou. Separat se amesteca pesmetii cu verdeturile si parmezanul.


Se trec usor frigaruile prin ou, apoi prin pesmeti si se aranjeaza pe tava de cuptor.


In acest moment mi-a venit ideea sa fac si niste frigarui de legume. Eu am ales zucchine, ceapa rosie si ardei, le-am alternat pe betisoare. Apoi le-am condimentat si le-am trecut prin amestecul de pesmeti.
Foarte gustoase sunt si rosiile la cuptor. Se taie in jumatate, se sareaza si se dau prin pesmeti.


Se pun la cuptorul pentru 30 de minute la 200 °C.
Pofta buna!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu